Spesialist i klinisk psykologi

Utdannelse og arbeidserfaring:
Jeg ble uteksaminert Cand. Psychol ved Universitetet i Bergen i 1994, og videreutdannet meg videre til spesialist i klinisk psykologi, ferdig i 2004.

Etter 2004 og fram til i dag har jeg tatt ulike videreutdanninger for å holde meg oppdatert på ulike evidensbaserte behandlingsmetoder for ulike tilstandsbilder. Dette har vært innen kognitive terapiretninger, innen forståelse, utredning og behandling av ulike traumelidelser og jeg har de senere årene også tilegnet meg kunnskap og erfaring med bruk av mindfullness i psykologisk praksis. Jeg har videreutdanning innen sensomotorisk psykoterapi og noe innen emosjonsfokusert terapi. Senest har jeg fulgt videregående kurs i traumeforståelse med psykologspesialist Susan Hart (nevroaffektiv utviklingsteori og psykoterapi) og med psykiateren Bessel Van der Kolk ("The body keeps the score").

Jeg har arbeidserfaring fra ulike områder av psykologifaget (innen det offentlige helsevesen), og har drevet utredning og behandling av et vidt spekter av problemer, utfordringer og diagnoser mennesker kan ha i forhold til sin psykiske helse. Jeg har drevet privat praksis siden 2011.
Jeg har erfaring med behandling både av barn, ungdom og voksne. I behandlingen trekker jeg veksler på ulike psykologiske teorier og behandlingsmetoder, og tilpasser behandlingen til den enkeltes behov.
Jeg har også bred erfaring fra veiledning til foreldre og fosterforeldre.

Enten vi arbeider i et korttids perspektiv, i en krisesituasjon eller over lengre tid, er jeg opptatt av å legge til rette for et terapeutisk arbeid som kan hjelpe deg å få det bedre. Gjennom det terapeutiske arbeidet er det også en mulighet for nye innsikter og erfaringer du kan bruke videre i livet.

Jeg tilpasser behandlingen til den enkeltes unike behov.

Ta kontakt for time

Sterkere sammen

I Øvregaten sitter jeg i felleskap med dyktige psykologspesialister og par- og familieterapeut Anne Kristin Schønning

Lurer du på noe?

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg henvisning fra lege?

Kan vi møtes digitalt?

Har du taushetsplikt?

Er du åpen under Covid?